Ryža dlhozrnná natural nie je lúpaná ani leštená, preto si zachováva vyšší obsah vlákniny i vitamínov. K uvarení bude potrebovať dlhšiu dobu, počítajte tak s 50 - 60...
Ryža dlhozrnná biela vyniká svojou krásnou farbou, rychlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 - 20 minút získate vynikajúcu prílohu k vašim mäsovým i zeleninovým pokrmom, k...
Ryža guľatozrnná natural je výnimočná svojim bucľatým tvarom a vysokým obsahom škrobu. Vďaka nemu do seba absorbuje hodne vody. Po uvarení vás prekvapí svojou príjemnou krémovou...
Basmati ryža získala svoj názov podľa svojej príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Jej zrno je krásne štíhle a pozdlžné a po uvarení zostáva dokonale sypké.
Ryža pestrofarebná je výnikajúcou zmesou dlhozrnej ryže natural, červenej ryže a divokej či "indiánské rýže". Doprajte si originalitu a dodajte vašemu pokrmu farebnosť a...
Jasmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorá behom varenia prevonia celú kuchyňu. Jasmínová vôňa a chuť sa získava vďaka špecifickému klimatu a pôde v severnej oblasti Thajska,...
Mungo - dnes varí šéfkuchar z Číny! Mungo sú malé zelené fazuľky, ktoré vynikajú charakteristickou vôňou a množstvom živín. Môžete si ich dopriať v šaláte, v polievke či...
Ryžu Arborio si obľúbia všetci milovníci talianskych pokrmov. Ryža Arborio je po uvarení chrumkavá vo vnútri a jemne lepivá na povrchu, čo je typické pre talianske...