Ryžové pukance sú jemné, ľahko straviteľné a báječne chrumkavé. Spestrí vaše raňajky aj desiatu. Nasypte si ich do jogurtu, do zmesi cereálií alebo nimi ozdobte ovocný šalát. Sú...
Bezlepkový puding v BIO kvalite s kúskami sušených jahod.
Príprava: Z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme asi 2/3 do varnej nádoby. Pridáme 2 lyžice cukru a zahrievame až do varu.
Netradičný dezert v BIO kvalite s príchuťou ananasu.
Príprava: Z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme si 2/3 do varnej nádoby. Pridáme 2 lyžice cukru a zahrievame až do bodu varu.
Bezlepkový puding v BIO kvalite s pravou vanilkou.
Príprava: Z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme asi 2/3 do varnej nádoby. Pridáme 2 lyžice cukru a zahrievame až k bodu varu.
Bio panna cotta se používá na prípravu mliečnych dezertov.
Návod k príprave: 1.Sypkú zmes (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smotany na šľahanie, pridáme 0,5 -1 lyžicu cukru (cca...
Kukuričná krupica pomáha s bezlepkovým varením. Kukuričnú krupicu si zamilujete pre jej univerzálnosť a príjemnú chuť. Uvaríte z nej skvelú rannú kašu, pripravíte jemné nočky a...