Raz koncentrovaný pretlak je vyrobený z paradajok, ktoré dozrievajú vďaka talianskemu slnku v regióne Emilia Romagna. Vyrába sa starostlivo v malom, množstve.
Čerstvo ugrilované šťavnaté mäso získa tu správnu chuť s horčicou firmy Zwergenwiese. Môžete ju používať priamo do marinád alebo si ju vychutnávať s už hotovým mäsom.
Čerstvo ugrilované šťavnaté mäso získa tu správnu chuť s horčicou firmy Zwergenwiese. Môžete ju používať priamo do marinád alebo si ju vychutnávať s už hotovým mäsom.
Čerstvo ugrilované šťavnaté mäso získa tu správnu chuť s horčicou firmy Zwergenwiese. Môžete ju používať priamo do marinád alebo si ju vychutnávať s už hotovým mäsom.
Šťavnatá zeleninová omáčka s bylinkami, vhodná na špagety a ostatné druhy širokých rezancov. Neobsahuje lepok, mlieko ani cholesterol. Vhodná pre vegetariánov ai veganov.