Bez lepku.
Čiroková múka - nový level vašeho bezlepkového pečenia. Chutnať Vám bude najlepšie v podobe chleba, muffinov, palaciniek, lievancov, placiek či sušienok....
Bez lepku.
Quinoa je pseudoobilnina, v minulosti veľa pestovaná v juhoamerických štátoch, ktorá v posledných rokoch zažíva svoj návrat a renesanciu. Je prirodzene bezlepková,...
Pohankové palacinky - nechýbajú na žiadnej BIO akcii. Pohankové múka na tieto palacinky sa melia v bio mlyne a je vždy čerstvo zomletá. Z tejto zmesi bude ich príprava...
Lieskové orechy chutnajú výborne samotné, v pečive, múčnikoch i sladkých šalátoch. Po rozmixovaní sa stávajú geniálnou zmesou na pomazánky či RAW korpusy. Skuste si ich vopred...
Mandle sú bohatým zdrojom omega kyselín, vlákniny, tukov, proteinov. Hrsť mandlí - to je ideálna desiata plná živin. Často sa používajú do vianočného pečiva, múčnikov, môžete...