Sonnentor
Táto jemne aromatická bylinka býva najčastejšie používná do paradajkových pokrmov, smotanových omáčok alebo k cestovinám.
00317.0
Je vždy po ruke a k rovnakému využitiu ako klasický cesnak.
00325.5
Ochutí predovšetkým chlieb a pečivo, hodí sa i do pokrmov z hub.
00322.4
Používá se tiež názov oregano. Je typickým korením kuchýň južanských štátov a hodí sa báječne do pokrmov z paradajok, na pizzu, k zelenine a na cestoviny.
00777.2
Morská a kamenná soľ obohatená 12-timi druhmi bylin.
00311.8
Jemnú chuť bôbkového listu oceníte v mnohých pokrmoch – v polievke, omáčke, k mäsu, divočine apod.
00335.4
Aroma pripomíná cesnak, je ale jemnejší a slabší a má v sebe stopy pažitky. S cesnakom medvedím môžete zjemnit zeleninové a zemiakové pokrmy a šaláty, ktoré dostanú sviežu jarnú...
00362.0
Estragón či dračia vňať má jemnú, aromatickú vôňu pripomínajúcu aníz a korenenú, jemne horkú chuť.
00307.1
Zelená bylinka, ktorá sa u nás používa už od stredoveku. Má mierne palčivú chuť a pridávame ju všade tam, kde sme zvyknutý pridať peper. Použijeme ju pri příprave mäsa,...
00313.2
Tymián je bylinkou s univerzálnym využitím. Je možné ľubovoľne nakombinovať s ostatnými bylinami alebo použiť samostatne.
00318.7
Zázvor je korenie získávané z podzemku zázvoru pravého. Má štiplavo palčivú chuť s náznakom citrónovej kyselosti.
00331.6
Dekoratívne hviezdičky Badyánu dodajú pokrmom jemne nasládlu chuť s korenistým koncom. Chuťou sa podobá fenyklu, je však trošku ostrejší.
00398.9
Stránka 1 z 17 -
202 položiek celkom