Mungo BIO 1 KS (3 kg)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Mungo - dnes varí šéfkuchár z Číny! Mungo sú malé zelené fazuľky, ktoré vynikajú charakteristikou vůňou a množstvom živín. Můžete si ich dopriať v šaláte, v polievke či ich pridať do mäsových i zeleninových pokrmov. Najčastejšie sa konzumujú naklíčené. Ako klíčiť? Fazuľky dôkladne prepláchnete a namočte cez noc do misy. Ráno vodu zlejte, niekoľkokrát fazuľky prepláchnite a nechajte odkvapkať. Vraťte fazuľky do misky, prikryte navlhčenou látkou a nechajte klíčiť. Nezabudnite pravidelně asi 3 x denne preplachovať a udržiavať dostatotčnú vlhkosť. Po 2-3 dňoch sú výhonky pripravené ku konzumácii. Chuťou pripomínajú zelený hrášok, sú šťavnaté a príjemne chrumkavé. Naklíčené mungo pridávajte do pokrmov surové alebo len krátko blanšírujte, aby ste využili čo najviac obsiahnutých živín. Ale pozor, naklíčeného munga zjedzte maximálne jednu hrsť denne!
Dodatočné parametre
Kategória: | Strukoviny |
---|---|
Hmotnosť: | 3.05 kg |
Špeciálna výživa: | BEZLEPKOVÉ |
Alergeny: | SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) |
energetická hodnota (kJ): | 1322 |
energetická hodnota (kcal): | 316 |
tuky (g): | 0,8 |
nasytené mastné kyseliny (g): | 0,2 |
sacharidy (g): | 55,6 |
cukry (g): | 1,1 |
vláknina (g): | 6,4 |
bielkoviny (g): | 21,6 |
soľ (g): | <0,01 |
zloženie: | 100 % mungo BIO |
skladovanie: | skladujte pri teplote do 20 °C. a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 70 %. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.