Špaldová múka polohrubá BIO 1 KS (4 kg)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná k príprave liatych ciest, na bábovky, perníky, mokovníky a bublaniny. Je vhodnu na trené a šľahané cestá.
Špalda je jedna z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako klasická pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálnych látok, vitamínu skupiny B a jej vláknina je lepšie a ľahšie straviteľná.
Technológia umožňuje zbierať špaldu priamo z poľa a zrno sa spracováva od jeho počiatku - čistenie, sušenie, mletie, balenie. Suší sa šetrne teplým vzduchom a konečný produkt si tak zachováva svoje živiny. Múka sa nemelie do zásoby a preto je vždy čerstvá a voňavá. Špalda pochádza z ekopolí, keď sa pestuje tak len šetrne s ohľadom na pôdu, vodu, vtáky, hmyz ....
Nákupom tohto produktu chránite našu prírodu i svoje zdravie.
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka |
---|---|
Hmotnosť: | 4.05 kg |
Priemerné výživové hodnoty v 100 g:: | |
energetická hodnota: | 1447 kJ / 341 kcal |
tuky (g): | 1,1 |
z toho nasytené mastné kyseliny (g): | 0,18 |
sacharidy (g): | 69,7 |
cukry (g): | 0,7 |
vláknina (g): | 4,2 |
bielkoviny (g): | 11 |
soľ (g): | 0 |
zloženie: | 100 % špaldová múka polohrubá BIO |
skladovanie: | Skladujte pri teplote max. do 25 °C a relativnej vlhkosti vzduchu max. do 75 %. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.