Múka z červenej pšenice celozrnná jemne mletá BIO 1 KS (4 kg)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pšenica červená je jeden z pôvodných druhov obilnín. Jej červená , až nahnedlá farba je spôsobená prirodzeným obsahom flavonoidov (katechinu a taninu) a antokyanov. Antokyan je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitivným vplyvom na ľudské zdravie. Červená pšenica má vysoký obsah vákniny a bielkovín.
Jak na červenú pšenicu v kuchyni? Múka z červenej pšenice sa hodí na pečenie chleba, výrobu cestovín, pečenie sušienok, placiek a pod. Na prípravu tradičného kysnutého pečiva sa doporučuje kombinácia s bežnou pšeničnou múkou. Obilniny sú spracované vďaka technológie, ktorá umožňuje zbierať zrno takmer priamo z poľa a zrno sa spracováva od j eho počiatku - čistenie, sušenie, mletie, balenie. Suší sa šetrne teplým vzduchom, preto si konečný produkt zachováva svoje živiny.
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka |
---|---|
Hmotnosť: | 4.05 kg |
Priemerné výživové hodnoty v 100 g:: | |
energetická hodnota: | 1470 kJ / 352 kcal |
tuky (g): | 1,1 |
sacharidy (g): | 69,4 |
cukry (g): | 4,4 |
vláknina (g): | 6,9 |
bielkoviny (g): | 11,5 |
soľ (g): | 0 |
zloženie: | 100 celozrnná múka z červenej pšenice BIO |
skladovanie: | Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.