Panna cotta bez lepku Amylon BIO 40 g
Podrobný popis
Bio panna cotta se používá na prípravu mliečnych dezertov.
Návod k príprave: 1.Sypkú zmes (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smotany na šľahanie, pridáme 0,5 -1 lyžicu cukru (cca 20g) a dôkladne premiešame cukrárenskou metličkou. 2. 200ml mlieka (privedieme k varu, prilejeme zmes so šľahačkou a povaríme 1 minútu. 3. Vlejeme do dezertných misiek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnúť do úplného ztuhnutia. Môžeme servírovať v miskách, alebo opatrne uvoľníme od okraja misky a vyklopíme na dezertný tanierik. 4. Před podávaním polejeme dezert čokoládovou alebo ovocnou omáčkou, tiež môžeme zdobiťčerstvým ovocím a mátou.
Dodatočné parametre
Kategória: | Instantné jedlá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
Speciální výživa: | BEZLEPKOVÉ |
Alergenů: | MLÉKO |
energetická hodnota (kJ): | 244 |
energetická hodnota (kcal): | 58 |
tuky (g): | 0,7 |
nasycené mastné kyseliny (g): | 0,4 |
sacharidy (g): | 10 |
cukry (g): | 6g;bíl |
bílkoviny (g): | 3g;sůl |
sůl (g): | 0,07 |
složení: | sušená syrovátka*,sušený glukózový sirup*, kukuřičný škrob*,agar*, vanilka mletá (Bourbon)*z ekologického zemědělsví. |
skladování: | Skladujte v suchu |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár